Kwaliteit

Om u de beste kwaliteit mondhygiëne te kunnen garanderen werk ik met een helder stappenplan. Zodat u weet waar u aan toe bent. Er word een behandelplan gemaakt waarin correct en duidelijke afspraken vastgelegd worden.

Omdat zowel ik als de tandarts in uw mond werken is het voor een goede behandeling noodzakelijk dat er overleg/communicatie met uw tandarts is. Dit gebeurd wanneer nodig telefonisch, maar ook stuur  ik na iedere behandeling een rapportage aan uw tandarts. Wanneer u hier bezwaar tegen heeft, verzoek ik u dat bij uw eerste bezoek te melden.

 

Praktijkhygiëne                                                                                                    

foto3

Hygiëne staat bij Mondzorg Hillegom volledig onder controle.

Van een professionele en innovatieve praktijk voor mondzorg mag u de hoogste praktijkhygiëne verwachten. De behandelkamer word intensief gereinigd en er word gewerkt volgens de strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne. De praktijkruimte is uitgerust met de moderne apparatuur en geavanceerde instrumenten. Het desinfecteren en steriliseren van apparatuur en instrumenten is gebaseerd op wettelijke voorschriften. Veilig en betrouwbaar dus!

Na elke behandeling worden alle instrumenten grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Na het desinfecteren worden instrumenten verpakt en op 134oC gesteriliseerd. Met dit gecontroleerde proces word een optimale hygiëne gewaarborgd. Voor een veilig en fijn gevoel.